ההסכם בין בית"ר ירושלים לאיסמעילה סורו לשלוש שנים קרוב לסגירה, כאשר במהלך היום (חמישי) נסגרו מרבית הפרטים בטיוטות והצדדים מתקרבים לחתימה רשמית, אך זהירים עד אשר יחתום השחקן על ההסכם.
סורו בן ה-25, ששייך לסלטיק מאז שנרכש על ידה מבני יהודה בינואר 2020, יהיה הרכש השלישי של בית"ר ירושלים השבוע, לאחר חתימתם של מיירון ג'ורג' ואורי דהן. בית"ר עדיין רוצה לצרף שחקן כנף, איילון אלמוג או זר וייתכן שגם מגן ימני נוסף, אבישי כהן או זוהר זסנו.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
כזכור, בית"ר ירושלים הפסידה במחזור הפתיחה 2:1 להפועל חיפה כשהיא סוחבת עונש של מינוס ארבע נקודות. ביום שני תפגוש הקבוצה את מ.ס אשדוד באיצטדיון הי"א, במסגרת המחזור השני (20:00, ספורט2).