כדורגלן העבר רונן שוויג הלך הבוקר (חמישי) לעולמו בגיל 54, לאחר שנלחם במחלה קשה בשנתיים האחרונות. ההלוויה תתקיים ב-18:00 במודיעין.
שוויג גדל במחלקת הנוער של בית"ר ירושלים והחל את קריירת הבוגרים שלו במועדון ב-1987, אחרי עונה אחת בבית"ר תל אביב. בשורות הירולמים זכה בשני תארים - גביע המדינה ב-1998/99 ואליפות ב-1992/93 - לפני שחזר לבית"ר תל אביב ב-1994. את המשך הקריירה שלו העביר בהפועל ירושלים (1996/97), הפועל לוד (1997-1999) ומכבי קרית גת (2001), לפני ששב לקדנציות נוספות בבית"ר ירושלים ובהפועל ירושלים, במדיה פרש.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מאמן בית"ר ירושלים לשעבר זאב זלצר ספד לו ואמר: "עצוב מאוד, אני כמאמן בית"ר ירושלים העלתי את רונן לבוגרים. שחקן אהוב עם ראש גדול, כישרון ונערץ על כולם. אהב מאוד את משחק הכדורגל ואת העבודה עם הנוער".
שחקן בית"ר ירושלים לשעבר יצחק ג'אנו: "אני בשוק, רועד כולי. מי שהכיר את רונן יודע שאיבדנו שחקן עבר וילד טוב. עבד עם נוער וילדים, זה יום עצוב לי מאוד, יהי זכרו ברוך".
שחקן בית"ר ירושלים לשעבר אודי רובוביץ': "רונן שוויג היה דור ההמשך שנים אחרי שפרשתי. שחקן מאוד כישרוני, אהוב במועדון, בשורה כואבת, יהי זכרו ברוך".