בית"ר ירושלים החתימה הערב (ראשון) את ירדן שועה על חוזה חדש לשלוש במועדון. בימים האחרונים נדמה היה שהכוכב בדרך החוצה מהמועדון, אולם היום נרשמה פריצת דרך ומספר פגישות בין השחקן ונציגיו לבין ברק אברמוב וכפיר אדרי, במטרה להגיע עמק השווה. ואכן: שועה, לו היה חוזה רק לעונה הקרובה, סגר על חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת, במשכורת של 250 אלף יורו נטו לעונה, ללא סעיף שחרור. המשמעות היא ששחקן ההתקפה המוכשר ייכלל בסגל למחזור הפתיחה מול הפועל חיפה.
"בכל הקריירה שלי אין מועדון שכיבד אותי כמו בית"ר", אמר שועה. "אני מאושר ושמח להישאר פה, אחרי עונה נפלאה, אנחנו עם מטרות לרוץ למעלה בעונה הקרובה ואני כבר מחכה להרקיד שוב את טדי. אוהב מכל הלב". בעלי המועדון, ברק אברמוב אמר לאחר החתימה: "שמח מאוד שירדן ואנחנו ממשיכים את הדרך ביחד. הקשר הזה חשוב לשני הצדדים וזה חלק מהתהליך שאנחנו עושים על מנת שתהיה פה קבוצה חזקה ואיכותית. כל המערכת עובדת על מנת להנחית פה את השחקנים הטובים ביותר עבורינו ואני בטוח שנעשה את זה בימים הקרובים כדי שבית"ר תהיה חזקה גם העונה".
בנוסף, מצאה בית"ר ירושלים את הקשר האחורי הזר אותו חיפשה - דני הוצ'קו. הוצ'קו, 29, שיחק בבודצ'נוסט ארבע שנים וב-2017 הוא נרכש על ידי פמליקאו הפורטוגלית, בשורותיה הוא חתם לשתי עונות. בקיץ 2019 הוא חתם במוסקרון הבלגית ואחרי 53 הופעות עבר לפאפוס הקפריסאית אך עזב אותה בקיץ ומאז הוא ללא קבוצה. להוצ'קו יש הופעות בנבחרות הצעירות של מונטנגרו וגם חמש הופעות בנבחרת הבוגרת. הגעתו לא סוגרת את האפשרות שאיסמעילה סורו יצורף, אך קשר סלטיק בשלב זה לוקח את הזמן ובודק אופציות נוספות.
צפו בביצעי הוצ'קו
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
במועדון רוצים לצרף בלם וימתינו לתשובה סופית ממכבי חיפה בנוגע לאורי דהן בימים הקרובים. האלופה צפויה להחתים בלם זר בקרוב ולכן האופטימיות כי דהן ישוחרר. אם לא, יצורף גם לבירה בלם זר.


