האם העונש של תנאי של מכבי חיפה יופעל בכל זאת וממאזנה של האלופה יופחתו שתי נקודות? תובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, החליט היום (ראשון) להגיש ערעור על הכרעת בית הדין, שקבע כי אין להפעיל את העונש משום שהאירוע שהתרחש במשחק אלוף האלופים אינו נחשב לדבריו להתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות.
כזכור, במשחק נגד בית"ר ירושלים בחודש שעבר הבעירו האוהדים הירוקים אבוקות, ומהיציע הצפוני אף הושלכו מספר אבוקות לכר הדשא שהובילו להפסקה של כשלוש דקות. בבית הדין המשמעתי נקבע כאמור כי ההתפרעות אינה בנסיבות מחמירות, ולכן העונש הסתכם בקנס של 60,000 שקל.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(13+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בערעורו ציין תובע ההתאחדות כי קבוצות מורשעות בנסיבות מחמירות על שימוש בפירוטכניקה ללא קשר למספר האבוקות שהודלקו, ובטח אם חלקן הושלכו לכר הדשא וגרמו להפסקת המשחק. רשף ציין מקרי עבר של מכבי תל אביב, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים, בהן הקבוצות נענשו על התפרעות בנסיבות מחמירות בעקבות שימוש באמצעים פירוטכניים.


