רובין קאזאן מהליגה הרוסית הגישה הצעה רשמית למכבי חיפה במטרה לרכוש את מחמוד ג'אבר. סוכנו הסרבי של השחקן פנה לחיפה עם מסמך מהקבוצה הרוסית, לפיו הקבוצה מציעה כ-1.2 מיליון יורו עבור השחקן ועוד אחוזים מרווח עתידי. עם זאת, ההערכה אצל גורמים בחיפה היא שבהנהלה יסרבו להצעה הנוכחית והרוסים יצטרכו לתת הצעה משודרגת בהרבה על מנת לרכוש את השחקן.
ג'אבר חתם רק לא מזמן על הארכת חוזהו עד 2026 ובחיפה בונים עליו מאוד, כך שאם תגדל ההצעה של הרוסים היא עשויה לשבש משמעותית את התוכניות המקצועיות ולהביא לכך שבחיפה יצרפו שחקן קישור נוסף באמצע. "כרגע עושה רושם שג'אבר לא ישוחרר", אמר גורם המעורה בפרטים.
יתרון (3) 81
19:00

אליצור נתניה
(2+)

הפועל ב"ש/דימונה
נתניה חוזרת מהפגרה אחרי שהפסידה את 5 משחקי הליגה האחרונים שלה וגם ביצעה זעזוע בעמדת המאמן. היא מהחלשות בליגה ותפגוש את ב"ש, שהפסידה לגדולות, אך ניצחה את הקטנות.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשתלה. גם לאורחת יש התקפה מרשימה.
הקשר צפוי לפתוח בהרכב היום (שלישי, 20:00, ספורט2) נגד סלובן ברטיסלבה ואחרי כמה משחקים פחות טובים רשם משחק טוב בהרבה נגד ברטיסלבה. כזכור ג'אבר היה אחראי לשער מול שריף טירספול ששלח את הירוקים להארכה, ובסופו של דבר הביא להעפלה לשלב הבא במוקדמות ליגת האלופות.


