מכבי חיפה הגיעה הערב (רביעי) למשחק הגומלין בסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות מול שריף טירספול בפיגור 1:0 מהמשחק הראשון. אחרי שגם הפעם נקלעה לפיגור, צ'ארון שרי ומחמוד ג'אבר הפכו עם שערים מרהיבים ושלחו את המשחק להארכה עם 1:2. רגע לפני סיום החצי הראשון של ההארכה, דין דוד עם שער ענק הוליך את הירוקים אל עבר השלב הבא, כשאריק שוראנוב חתם עם 1:4 ענק בדרך לסיבוב השלישי מול סלובן ברטיסלבה (רביעי) והבטחה של לפחות שלב בתים בקונפרנס ליג העונה.
עוד לפני הכניסה להארכה, שני מאמני הקבוצות העתמתו מילולית על הקווים, במה שגרם לטלאל שהוחלף עם כרטיס צהוב, לספוג צהוב שני ולהיות מורחק.
מסאי דגו אחרי ההעפלה לסיבוב השלישי: "ידעתי שנגיע מוכנים למשחק הזה, למרות שהפנדל קירר אותנו. ברגע שעשינו את ה-1:1 ידעתי שנעשה גם את המהפך. לגבי החבר'ה הצעירים, אני לא מסתכל על תעודת זהות. הם באו איתי מהנוער, עשו מונדיאליטו, יורו. באתי משם וגם אני צעיר. ערב מלא באמוציות. לא הייתה לי הרגשה כזאת מעולם בתור מאמן. לא רוצה שזה יגמר, ננוח יום יומיים ונגיע מוכנים לשלב הבא".
על החילופים: "אני מסתכל על טובת הקבוצה. אם שחקן כזה או אחר פחות רלוונטי אני מכניס דם חדש. שמח שהשערים הגיעו מהמחליפים. הקהל המדהים הזה דחף אותנו ברגעים הקשים. גאה בקבוצה, מקווה שזה לא יגמר".
"על ההצלחה מאז הכניסה לתפקיד: אמרתי ליענקל'ה וכל ההנהלה שאני רוצה להגיע למועדון גדול. זכיתי להגיע לליגת האלופות בנוער, שמח שזה הגיע מהר. אנחנו מתכננים דברים ואלוהים עושה דברים אחרים".
רגיל (2) 288
22:00

בטיס

אתלטיקו מדריד
בטיס מדורגת חמישי והיא תארח את אתלטיקו מדריד שנמצאת במקום הרביעי, לשתי הקבוצות מספר נקודות זהה. שתיהן מציגות יכולת טובה בתקופה האחרונה בליגה, אתלטיקו לא מצליחה להשיג תוצאות טובות במשחקי החוץ ומנגד בטיס משחקת היטב בבית, בהתחשב בכך אני חושב שצפוי כאן משחק שווה כוחות והשתיים יתחלקו בנקודות
יתרון (2) 310
22:15

מוריירנסה
(2+)

פורטו
המארחת היא למעשה קבוצת הבית הטובה בליגה עם מאזן מושלם של ארבעה ניצחונות ביתיים. היא אמנם פחות טובה מפורטו, אבל כן יכולה לאתגר אותה
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון
דין דוד, כובש השער השלישי, שחזר את הביצוע: "ראיתי את השוער בזווית העין קצת בחוץ ונתתי מעליו, ברוך השם זה נכנס. אני שמח מאוד. תמיד כיף להבקיע, לא משנה מתי. אני עובד קשה באימונים, רוצה לעזור לקבוצה ושמח שהצלחתי היום. אני מקווה שזה ימשיך. אני שמח פה, בכושר טוב ומקווה שזה יחזיר אותי להרכב. אני עובד קשה בשביל זה. אני מאמין שאנחנו שווים שוב מקום בליגת האלופות. אנחנו מאמינים בעצמנו ומקווים להמשיך להשתפר".
על מסאי דגו: "הוא בחור טוב, מאמן טוב. יש לנו היכרות קצרה איתו וזה משתפר מיום ליום. אני בטוח שניראה יותר טוב ונמשיך הלאה".


