שמעון הדרי מונה למנהל המקצועי של בני סכנין. הדרי אמור היה לקבל את התפקיד כבר לפני כמעט שנתיים, אך בסופו של דבר הוריד את האפשרות מהפרק, כאשר בשבועות האחרונים חזרו הצדדים לדון באפשרות והיום (שלישי) הדרי מונה רשמית לתפקיד. בסכנין מעריכים מאוד את איש המקצוע הוותיק ומקווים שישדרג את המועדון בצד הניהולי וכן מבחינת שחקני רכש ופיתוח צעירים.
המאמן בן ה-61, שהדריך במהלך השנים את עירוני קרית שמונה, מכבי אחי נצרת, מכבי הרצליה, הפועל עכו וגם בית"ר ירושלים, היה המנהל המקצועי של עירוני טבריה בעונת העלייה ללאומית ב-2021/22 ולאחר מכן שימש בתפקיד הזה גם בהפועל אום אל פאחם, אותה אימן שלוש שנים קודם לכן.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
בעניין אחר, בקבוצה ממשיכים במאמצים להעביר את הקבוצה בבקרת התקציבים. בסכנין מעריכים שהעניין יסתדר ומקווים לעשות זאת במהרה כדי לאפשר לכל שחקני הרכש לשחק ולהתחבר אחד לשני.