הפועל תל אביב רוצה לסגור בהקדם את צירופו של מאוויס צ'יבוטה בחוזה לשנתיים, אך מספר בעיות מונעות את השלמת העסקה בשלב זה.
האדומים הבהירו לנציגי השחקן מה השכר אותו הם מוכנים לתת, כאשר הוא דורש שחיפה תתן לו פיצוי או לחילופין שחרור ללא תמורה, מכיוון שזאת העונה האחרונה בחוזהו והודיעו לו שהוא לא בתכניות המקצועיות.
בשלב הזה הפועל תל אביב מצפה מהשחקן שישיג שחרור בתמורה לחוזה אותו הוא דורש, אך מכבי חיפה לא ממהרת לשחררו ללא תמורה והשיחות נמשכות.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
אם צ'יבוטה יצטרף, המאמן מייקל ולקאניס מייעד לו משבצת של שחקן התקפה במערך עם שני חלוצים, כפי שהוא שיחק בימיו בבני יהודה. במועדון עדיין לא קיבלו החלטה בנוגע למגן ימני נוסף, ישראלי או זר, וההחלטה הסופית תיפול בהמשך החלון.