הפועל תל אביב החליטה לצרף לשורותיה את הקשר הצרפתי-יהודי נועם בונה בן ה-21, שנבחן במועדון בתקופה האחרונה ואף היה מהשחקנים היותר טובים על כר הדשא במשחק ההכנה מול בראונשוויג.
בונה חתם לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות אחרי שהגיע להתרשמות עם פתיחת האימונים לעונה. הוא חתם באמצעות סוכנו פרנק בלחסן שיצר את הקשר הראשוני עם המועדון.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
"אני שמח מאוד לחתום במועדון גדול כמו הפועל תל אביב", אמר בונה לאחר החתימה: "אני לא יכול לחכות להתחיל את ההרפתקה החדשה הזו ולעזור להחזיר את המועדון למקום שבו הוא צריך להיות. תודה לאוהדים על הודעות התמיכה שלהם, מחכה כבר לפגוש אותם שוב. יאללה הפועל".
בונה הצטרף בשנת 2013 לאקדמיה של ליון, בשורותיה שיחק בכל קבוצות המחלקה השונות. בעונה האחרונה היה חלק מקבוצת המילואים של ליון ורשם 25 משחקי ליגה, בהם כבש שלושה שערים.