וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל חיפה החתימה את יאסמו כבדה וניתאי ביתן

16.7.2023 / 20:10

האדומים מהכרמל הוסיפו לסגל שלהם את הקשר בן ה-22 ששיחק במכבי יפו ואת הבלם בן ה-23 שמגיע ממכבי אחי נצרת

מחוץ לקווים, 16.7/מערכת וואלה!

יומיים לפני היציאה למחנה האימונים בלטביה, הפועל חיפה העמיקה הערב (ראשון) את הסגל שלה עם החתמת שני שחקנים שיחוו לראשונה את ליגת העל: הקשר יאסמו כבדה והבלם ניתאי ביתן. השניים הצליחו להרשים את הצוות המקצועי של המועדון, שרואה בהם פוטנציאל לעתיד.

כבדה בן ה-22 גדל במכבי קביליו יפו, סייע לקבוצה להעפיל לליגה הלאומית עם שני שערים בעונת 2021/22 ובעונה הקודמת רשם 11 הופעות בליגת המשנה.

ביתן בן ה-23, בוגר מחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד, שיחק בהפועל הרצליה ובית"ר תל אביב בת ים, ובעונה האחרונה כבש שער אחד ב-22 משחקים בלאומית במדי מכבי אחי נצרת שנשרה לליגה א'.

במהלך החלון החתימה הפועל חיפה את גיא מלמד, ינון אליהו, יואב ג'רפי, נאור סבג, פליפה סנטוס, ג'ורג' דיבה ואיתמר נוי.

  • הפועל חיפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully