במכבי חיפה ממשיכים במגעים עם דיא סבע על שדרוג חוזהו, כאשר במועדון מקווים שיחתום בימים הקרובים. כידוע, לסבע יש בחוזה הנוכחי סעיף שחרור חינמי לליגות בטורקיה ובאיחוד האמירויות. בחיפה כאמור הציעו לסבע חוזה ארוך טווח עם מענק חתימה בתמורה להפיכת סעיף השחרור לסעיף כספי, כשההערכה שהסעיף ינוע סביב 2.5-3 מיליון יורו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
יחד עם זאת, לוואלה! ספורט נודע שבסיכום עם סבע, אם וכאשר הוא יחתום על החוזה החדש, סעיף השחרור יחול רק מקיץ 2024 והעונה סבע לא יוכל להפעיל את הסעיף הזה, מה שיבטיח את הישארותו לאורך כל העונה הקרובה.
בינתיים, בקבוצה ממשיכים במגעים עם לאמין דיאק ומתן בלטקסה. הירוקים מבינים שהם חייבים להתחזק בעמדות אלו ואם בימים הקרובים לא יצליחו להתקדם עם השניים ולהחתימם, הם יפנו לאופציות חלופיות.


