רועי אלימלך לא יצא עם מכבי חיפה למלטה וצפוי לעבור לקבוצה אחרת בהשאלה. המגן שרשם עונה אדירה בהפועל עפולה במהלכה גם כבש שבעה שערים מעמדת המגן הימני, היה אמור לפי התכנון המקורי לשמש העונה כמגן המחליף של דניאל סונדגרן, אלא שמאור קנדיל הוחתם לאחר מכן וכעת עושה רושם שאלימלך בדרך החוצה.
המתעניינות העיקריות באלימלך הן הפועל חדרה ומכבי פתח תקוה. אלימלך חתם רק לפני כחודש על הארכת חוזהו לאחר שהובהר לו שהוא אמור להיות חלק משמעותי ברוטציה ולכן ההפתעה כעת גדולה.
מי שנשאר בינתיים בארץ בגלל סיבות אישיות הוא דולב חזיזה. בקבוצה מקווים שהקשר יוכל להמריא מחר לבדו ויצטרף לסגל לקראת המשחק הראשון מול חמרון ספרטנס במוקדמות ליגת האלופות.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
איזה משחק מצפה לנו כאן, שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן במיוחד. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני קצת פחות מחודש השתיים נפגשו וזה נגמר ב0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
גם מאוויס צ'יבוטה לא יצא למלטה. צ'יבוטה אף קיבל את ההודעה על אי יציאתו למלטה ממנהל הקבוצה בהודעת טקסט ולא באופן ישיר. שחקן נוסף שלא יצא הוא עילאי פיינגולד שכלל לא מחזיק בחוזה. השחקן בודק אפשרויות בחו"ל אך מחכה במקביל להצעה ממכבי חיפה שעדיין לא עשתה זאת.
הבלם שון גולדברג אמר בשדה התעופה לפני ההמראה למלטה: "בעונה האחרונה עשינו מסע שלא יישכח, אבל זה כבר מאחורינו ועכשיו מתחיל מסע חדש. אנחנו נגיע למשחק כמו שאנחנו מגיעים לכל משחק - טעמנו משהו מדהים בשנה שעברה ואנחנו רוצים לטעום את זה שוב. אנחנו נגיע דרוכים ומוכנים במטרה לעשות את זה, וגם כיף לראות שהצבא הירוק יהיה מאחורינו ומגיע לעודד אותנו".


