תומר יוספי יפתח במשא ומתן רשמי עם הפועל חיפה וזאת לאחר שקיבל אור ירוק אלונה ברקת לנהל משא ומתן. הקשר ביקש מהבעלים של הפועל באר שבע לשחררו להפועל חיפה, בה שיחק בעונה האחרונה כמושאל, וזו כאמור נתנה את הסכמתה לפתיחת המגעים. עם זאת, בבאר שבע הבהירו ליוספי שהעובדה שהוא מקבל אור ירוק לנהל משא ומתן אין משמעותה שהוא ישוחרר בחינם להפועל חיפה. במועדון מצפים מיואב כץ להיכנס למשא ומתן על דמי ההשאלה.
בחיפה רוצים מאוד את יוספי שאמור להיות השחקן ההתקפי בקישור, בייחוד לאור עזיבתו של אליאל פרץ ופרישתו של חנן ממן.
מלבד יוספי, בקבוצה כידוע ממשיכים לחפש בלם וזאת לאחר שאוראל דגני צפוי לסגור בבית"ר ירושלים וחאתם עבד אלחמיד הודיע שהוא ישחק בהפועל באר שבע בעונה הקרובה.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
הפועל חיפה הספיקה לצרף עד כה שבעה שחקנים חדשים: גיא מלמד, ינון אליהו, יואב ג'רפי, נאור סבג, פליפה סנטוס, ג'ורג' דיבה ואיתמר נוי.


