המשא ומתן בין הפועל חיפה לאוראל דגני תקוע ונראה שהבלם הוותיק לא יגיע לקבוצה הצפונית העונה. דגני וחיפה לא מצליחים להתגבר על הפערים הכספיים ועל התנאים שדורש הבלם ובקבוצה צפויים לחפש אופציות אחרות. אתמול (ראשון) חאתם עבד אלחמיד הודיע שהוא נשאר בהפועל באר שבע, כך שגם האופציה הזו וסרה מהשולחן.
לאור ההתפתחויות, בהפועל חיפה שוקלים להשאיר את קונסטנטינוס סוטיריו לעונה נוספת. הבלם הקפריסאי מוערך על ידי הצוות ואנשי המועדון, אך בקבוצה לא רצו "לבזבז" מקום של זר על עמדת הבלם וקיוו שאלחמיד או דגני יהיו הבלמים. לצד האפשרות שסוטיריו יישאר, עלה גם שמו של בלם הפועל באר שבע בעונה שעברה, איתן טיבי.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
בקבוצה ביקשו מיואב כץ לא לסיים סופית את המגעים עם בירם כיאל ומעוניינים לעשות ניסיון נוסף לצרף את הקשר הוותיק. בצוות המקצועי משוכנעים שכיאל ישדרג משמעותית את הקבוצה ויהיה הגורם המחבר בין כל חלקיה.


