הפועל תל אביב הודיעה הבוקר (ראשון) על שיפוץ ושדרוג של מתחם האימונים שלה. מלבד השיפוץ שהחל במחלקת הנוער ומחלקת הנשים של המועדון, בשבוע החולף החל גם שיפוץ כולל במתחם חודורוב, שלצד שיקום האזור שנפגע במהלך השריפה, יעבור המתקן שיפוץ ושדרוג כולל.
כזכור, ב-2015 עבר המתחם שיפוץ בפעם האחרונה. כעת, קבוצת הבעלות החדשה החליטה כי אחד הצעדים שינקטו תחילה בכדי לקדם את המועדון הוא שיפוץ כולל של כל מתחם חודורוב.
העבודות החלו בשבוע שעבר וכל העובדים במתחם יעבדו תחילה במתכונת היברידית, כאשר הצפי לחזרה למתחם הינו בתחילת אוגוסט. עלות השיפוץ, שיהפוך את מתחם חודורוב לאחד המתחמים החדישים והמודרניים בישראל, מוערכת בכמה מיליוני שקלים.
התוכניות אושרו לאחר מחשבה ארוכה, תוך התייעצות עם גורמי מקצוע רלוונטיים - ועתיד לעמוד בסטנדרטים בינלאומיים גבוהים. בין היתר, אגף המנהלה ימוקם באזור שונה מאנשי הצוות המקצועי ושחקני הקבוצה, תוך הפרדה מוחלטת הכוללת כניסות ודרכי גישה נפרדות. אחת המטרות הינה ליצור אזור סטרילי והפרדה מוחלטת של השחקנים והצוות המקצועי משאר אנשי המועדון - וגם אנשים מזדמנים שמגיעים למתחם האימונים במהלך השבוע.
האזינו: אופיר סער על הנעשה בהפועל תל אביב
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
חדר הכושר יורחב וישודרג במכשור חדיש, כמו גם חדר האוכל והמטבח, כאשר יתווספו גם חדרי מנוחה וחדרים נוספים לצוות המקצועי וצוות האנליזה והדאטה.
בחלקו השני של המתחם, אזור המנהלה, ימוקמו משרדים עבור מנכ"ל וסמנכ"לים, יועץ משפטי, אנשי מכירות ושיווק, דובר, מדיה - ואנשי תפעול וכספים.
הצפי של חזרת הקבוצה למתחם חודורוב הוא בתחילת אוגוסט, לקראת פתיחת משחקי הליגה. בזמן ההכנה ומלבד מחנה האימון שיתקיים בין ה-17-24 ליולי, השחקנים יתאמנו במגרש שבמתחם האימונים, אך ההתכנסות וההתארגנות תתקיים במיקום אחר, שייקבע בהמשך.
