מסתמן שמכבי חיפה תיאלץ לבצע שינוי חד בתכניותיה לבניית הסגל: עד הבוקר (שני) הירוקים היו משוכנעים שניית'ן בקסטר יחתום אצלם, אולם בשעות האחרונות הגיעו אליהם מסרים לפיהם השוער התחרט, החליט להישאר באנגליה ולחתום בבולטון. בשל כך, האלופה תפנה לג'וש כהן בניסיון להחתימו על חוזה חדש. במכבי חיפה פועלים על מנת לנסות ולשכנע את בקסטר להגיע בכל זאת.
במקביל מכבי חיפה ממשיכה לגבש את הסגל המחודש לקראת העונה הקרובה, בקבוצה בוחנים את החזרתו של בירם כיאל, ששוב מועמד. הקשר בן ה-35, ששיחק במכבי חיפה בין 2006 ל-2010, שיחק בבני סכנין בעונות האחרונות, ובחיפה מעריכים את האיכות והניסיון שלו, כמו גם החיבור למועדון.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מסאי דגו יערוך מסיבת עיתונאים ראשונה כמאמן מכבי חיפה ביום שלישי, לקראת משחקי ההכנה של הקבוצה מול אריס סלוניקי. המינוי של דגו למאמן הקבוצה במקומו של ברק בכר הפתיע רבים ולמרות שהמנהל המקצועי גל אלברמן ואפילו הבעלים יעקב שחר תמכו במינוי באופן פומבי, קולו של המאמן הנכנס עדיין לא נשמע. מחר כאמור דגו ידבר לראשונה וצפוי להתייחס הן למינוי עצמו, להכנות לעונה הבאה וכן לתכניות הרכש ולעזיבות של עומר אצילי ומוחמד אבו פאני.
כידוע, משחקי ההכנה של חיפה מול אריס ייערכו באצטדיון בנוף הגליל ויהיו סגורים לקהל ולתקשורת.