מרקו אילאימאהריטרה, קשר נבחרת מדגסקר וקפטן שרלרואה, מועמד למכבי חיפה. האלופה מחפשת להתחזק במרכז השדה וסימנה את הקשר בן ה-27 שנכנס לשנתו האחרונה בחוזה, אולם בנוסף אליו ישנם מועמדים נוספים שנמצאים על הפרק מבחינת המנהל המקצועי גל אלברמן והמאמן מסאי דגו.
אילאימאהריטרה נולד בצרפת ואותה גם ייצג בנבחרות הצעירות, אבל בנובמבר 2017 ערך הופעת בכורה בנבחרת מדגסקר הבוגרת ורשם מאז 21 הופעות בינלאומיות והבקיע שלושה שערים מעמדת הקשר האחורי. ב-2017 הוא גם עבר מסושו הצרפתית לשרלרואה הבלגית ובמדיה ערך מאז 186 הופעות בליגה והבקיע 11 שערים. כאמור, כיום הוא קפטן הקבוצה שלא תשחררו בחינם.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
אילאימאהריטרה הוצע למכבי חיפה על ידי נציגיו והוא בהחלט מעורר עניין בצוות המקצועי, אבל הוא לא השחקן היחיד שמועמדותו נבחנת. לעמדה זו גם גיששה מכבי חיפה עם נאור סבג, שחקן מ.ס. אשדוד, אך בגזרתו לא נרשמה התקדמות בשיחות ובסופו של דבר הוא סיכםעל מעברו דווקא להיריבה העירונית, הפועל חיפה.
מי שאולי יעזוב את מכבי חיפה הקיץ הוא סתיו נחמני. החלוץ הצעיר בן ה-20 ששיחק בעונה החולפת כמושאל בהפועל חדרה ובית"ר ירושלים, מנהל מגעים עם סט. מירן הסקוטית, שסיימה שישית בעונה החולפת. נחמני גדל במכבי חיפה, אך לא שיחק בשורותיה בבוגרים ולפני שנתיים השלים עונה מלאה בהפועל נוף הגליל מהלאומית.
צמד משחקי האימון של האלופה מול אריס סלוניקי צפויים להיערך בנוף הגליל. המשחק הראשון יהיה ברביעי והשני בשבת.


