הפועל פתח תקוה ממשיכה לבנות את הסגל לקראת העונה הבאה בליגת העל והיום (ראשון) העולה הטרייה לליגת העל הודיעה שעומר כץ השוער חתם לעונה נוספת במועדון.
עומר, שנשאר עם המועדון גם ברגעים הקשים, רשם עד כה 97 הופעות ליגה במדי הקבוצה, והיה האחד העוגנים המשמעותיים של המועדון בעונות האחרונות. כזכור, כץ היה שותף לירידה לליגה א' וחתם לעוד עונה. אלא שבסופו של דבר הקבוצה קיבלה חבל הצלה בגלל ההתפרקות של איכסל והפועל פתח תקוה נשארה בלאומית.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
"זה התחיל בדמעות של עצב לפני שנתיים, ונגמר בדמעות של שמחה השנה", אמר עומר. "כשחתמתי בקבוצה כשירדה לליגה א', ידעתי שאני עוד אעמוד בין הקורות של הפועל פתח-תקוה בליגת העל. זו סגירת מעגל מרגשת מאוד עבורי. אין מאושר ממני להתחיל עונה רביעית במקום עם אנשים שאני כל כל כך אוהב ומועדון שהוא בית לכל דבר עבורי. לפעמים חלומות מתגשמים".
הפועל פתח תקוה החתימה בינתיים את ריצ'רד בואטנג מבני ריינה, אך שחררה שבעה שחקנים כך שמלאכת בניית הסגל של עופר טסלפפה רק החלה.


