מכבי חיפה איבדה עוד דמות משמעותית בשלוש האליפויות הרצופות שלה: היום (חמישי) נסגרה העברתו של מוחמד אבו פאני לפרנצווארוש ההונגרית, והוא יותיר אחריו בור גדול במרכז השדה של האלופה.
קבוצתו החדשה של הקשר, שיחתום לארבע שנים באמצעות סוכנו שלומי בן עזרא, שילמה תמורתו 1.5 מיליון יורו, לפני בונוסים שיכולים להגיע עד 400,000 יורו בהתאם להישגים שתרשום פרנצווארוש. שכרו של אבו פאני יעמוד על 550,000 יורו לעונה, ומכבי חיפה תקבל 20% ממכירה עתידית שלו.
החתימה על החוזה תהיה ביום שבת, לפי דרישת המנהל המקצועי של נבחרת ישראל יוסי בניון, שכן אבו פאני עסוק נכון לכתיבת שורות אלה במשחק נגד בלארוס במוקדמות יורו 2024.
האזינו לשלומי בן עזרא, סוכנו של מוחמד אבו פאני
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אבו פאני (25), בוגר מחלקת הנוער של מכבי חיפה, הושאל להפועל חדרה ושב לקבוצה הבוגרת ב-2020. אט אט הפך לשחקן חשוב ברוטציה של ברק בכר ולבורג חשוב בשלוש האליפויות הרצופות. את העונה החולפת סיים עם שבעה שערים וארבעה בישולים בכל המסגרות.
פרנצווארוש, אלופת הונגריה בחמש השנים האחרונות, שולטת ביד רמה בכדורגל ההונגרי. ב-2020/21 הגיעה לשלב הבתים של ליגת האלופות, הישג שתנסה לשחזר גם בעונה הבאה (אשתקד הודחה בסיבוב המוקדמות השלישי, לאחר הגיע עד שמינית גמר הליגה האירופית).