מאור קנדיל אמור לחתום ביום ראשון לשנתיים בבית"ר ירושלים, תמורת כ-160 אלף דולר לעונה. המגן הימני שסיים את חוזהו במכבי תל אביב ועזב בתום חמש שנים קיבל הצעה דומה גם מהפועל באר שבע אך צפוי להעדיף את הקבוצה של יוסי אבוקסיס. קנדיל שוהה כרגע בתאילנד, ולאחר שישוב ארצה יחתום על חוזהו בצורה מסודרת.
אם אכן יחתום, המשמעות היא שאבישי כהן ככל הנראה לא ימשיך, אלא אם יסכים לקבל את ההצעה שהוגשה לו. אם כהן יעזוב, תישאר בית"ר עם שני מגנים - גרגורי מורוזוב וקנדיל. מי שעשוי להצטרף אליהם הוא אביב סולומון, שסיים את חוזהו בהפועל באר שבע ויתחרה על מקום בהרכב (מורוזוב כמובן יכול לשחק בשני האגפים).
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
הבלם אוראל דגני יקבל בשבוע הבא הצעה רשמית לעונה הבאה, כאשר יוסי אבוקסיס מאוד רוצה לראות את השחקן ממשיך. במקביל לבית"ר מספר אופציות של זרים לעמדות הבלם והקשר והיא מנהלת שיחות עם מספר שחקנים, כאשר הקבוצה מציעה שכר של 150-180 אלף יורו לעונה.


