הקשר מוחמד שכר עבר היום (שלישי) בהשאלה מעירוני קרית שמונה לבני סכנין. קרית שמונה תקבל דמי השאלה של כ-150 אלף שקלים עבור השאלתו, כאשר לסכנין תהיה אופציה לרכוש את השחקן בסיום העונה.
שכר היה בשיחות גם עם הפועל באר שבע והפועל תל אביב, אך השתיים לא הסכימו לשלם עבורו דמי השאלה והיו מוכנות להחתימו בתנאי שיגיע כשחקן חופשי, מה שסלל את דרכו לבני סכנין.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
על אף ירידת הליגה של קרית שמונה, מאמן סכנין סלובודן דראפיץ' מכיר את שכר היטב ומאמין בו, כאשר השחקן עדיין מקווה להתקדם בעתיד לחו"ל או לאחד משלושת המועדונים הבכירים בארץ. שכר אומנם היה שותף לירידה, אבל הוא הציג יכולה טובה וסיים את העונה עם שישה שערים ובסכנין מקווים שהוא ימלא את החלל שהותיר גיא מלמד, שעבר כזכור להפועל חיפה בתחילת הפגרה.


