התקדמות משמעותית במו"מ בין הפועל תל אביב לא.א.ק לרנקה בנוגע לפיצוי אותו דורשים הקפריסאים עבור שחרורו של הקשר.
עד אתמול היה בין הצדדים פער של קרוב ל-200 אלף יורו, אך האדומים שיפרו הצעתם והפער הצטמצם אל מתחת ל-100 אלף יורו, כאשר בהפועל תל אביב אופטימיים בנוגע לסגירת העסקה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מה שיכול להוות בעיה עבור האדומים זאת העובדה שבעקבות מעברו הצפוי של עומר אצילי לחו"ל ואולי גם קשר נוסף ממכבי חיפה יעזוב, שמו של אלטמן עלה על הפרק וייתכן כי הירוקים יגישו לו הצעה בקרוב.