למרות העובדה כי חמישה זרים חתומים אצלה לעונה הבאה והיא מעוניינת בשורותיהם, בבית"ר ירושלים עדיין ממשיכים לחפש בלם וקשר אחורי זרים לחיזוק הקבוצה. הסיבה נעוצה בכך שבמועדון לוקחים בחשבון כי אחד הזרים - תומא או ניקולאסקו, עשויים לעזוב הקיץ, כאשר השניים רוצים להתקדם מקצועית וחוזה בשכר גבוה יותר פחות מדבר אליהם.
במקרה של ניקולאסקו, במועדון חושבים שייתכן והגיע לשיא שלו בבית"ר והוא יתקשה לשחזר עונה כזאת. למרות זאת, עדיין לא התקבלה הצעה אטרקטיבית על אף שחקן, אך במועדון מוכנים לכל מצב.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
בנוסף, במועדון מסבירים כי קשה למצוא שחקנים שישדרגו, וברגע שימצאו שחקן בעמדת הבלם או הקשר האחורי, הוא יוחתם וישלים את מצבת הזרים עד להודעה חדשה. בקבוצה הבהירו אתמול: "לא כל שחקן על הפרק גם אם ירצה לעזוב, אבל אנחנו לוקחים בחשבון את כל האפשרויות ומתנהלים בהתאם".
בבית"ר החלו בשיחות עם נציגיהם של אוראל דגני, אבישי כהן, אופיר קריאף ודן עזריה, כאשר הרצון הוא להשאיר את כל הארבעה במועדון. נכון לשיחות האחרונות, עם אבישי כהן ודגני היו פערים גדולים, כאשר גם מאופיר קריאף תהיה דרישה לקצץ בשכרו, אך הרצון של כולם הוא להמשך התקשרות.


