עמיר נוסבאום על סף סיכום כמאמן קבוצת הנוער של מכבי חיפה והוא צפוי להחליף את מסאי דגו, שעבר לאמן את הקבוצה הבוגרת. נוסבאום שימש בעבר כעוזרו של ברק בכר בהפועל באר שבע ובשנים האחרונות אימן קבוצות בוגרים: הפועל פתח תקוה, בית"ר תל אביב בם ים, עירוני קרית שמונה, מ.ס. כפר קאסם והפועל ראשון לציון.
בחיפה קיוו שענאן חלאיילי יקבל יותר דקות במונדיאליטו, בעיקר אחרי שהציג יכולת טובה במשחק הראשון נגד קולומביה, אבל הלילה (בין שבת לראשון) הוא נותר על הספסל בניצחון הגדול 1:2 על יפן. מי שכן שותף היה חמזה שיבלי, ששיחק בכל שלושת המשחקים בשלב הבתים. בחיפה יצטרכו לקבל החלטה לגבי השניים כשהנטייה היא להשאיל אותם להפועל עפולה מהליגה הלאומית. עילאי חג'ג ורועי אלימלך, שהושאלו לעפולה בעונה החולפת, אמורים לפתוח את העונה בחיפה.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בעניין אחר, במכבי חיפה נוטים לא לממש את האופציה על סתיו נחמני וייתכן שהשחקן ששיחק במחלקת הנוער של הירוקים ונחשב להבטחה, יהפוך לשחקן חופשי. בכל מקרה הירוקים יודעים שאם נחמני יחתום בקבוצה בארץ הם יהיו זכאים לדמי השבחה. נחמני מבוקש בהרבה קבוצות בליגה הלאומית, ביניהן גם עירוני קרית שמונה אם איתמר שבירו יימכר לקבוצה בליגת העל.


