הציוץ המסתורי של דנילו אספרייה אתמול (שבת) לא הוסיף שקט לאנשי ואוהדי בית"ר ירושלים, דווקא בזמן שכולם שואפים לשקט עד לאחר גמר גביע המדינה ביום שלישי. ברק אברמוב השהה את כל השיחות והמו"מ עם שחקנים עד לאחר המשחק, ובמועדון הבהירו: "אם נתחיל עכשיו להתעסק ולהגיב על כל רצון של שחקן או סוכן זה רק יפגע בנו. יש לנו מטרה אחת - לזכות בגביע המדינה. בזה כולנו מתרכזים".
אספרייה עצמו התייחס בנונשלנטיות לפוסט והסביר כי צייץ זאת בסוג של הומור כתגובה לדברים שכתבו לו והסביר שהוא מרוכז כל כולו בגמר הגביע ומאוד רוצה לזכות בו. אספרייה חתום על חוזה לעונה נוספת בבית"ר, כמו גם ירדן שועה ויון ניקולאסקו, אך עם כל השלושה ייערכו שיחות בסיום העונה. לגבי השניים האחרונים, המטרה היא להחתים אותם על חוזה חדש מעבר לעונה הבאה.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בבית"ר הבינו לאחר השיחה הראשונית עם אבישי כהן כי פערים ואי הסכמות בשלב הזה ייצרו מתיחויות מיותרות ומתרכזים אך ורק במשחק בשלישי. יתרה מכך, תוצאת הגמר גם תשפיע על תקציב הקבוצה בעונה הבאה. זכייה בגביע יחד עם השתתפות באירופה יגדילו את ההכנסות המענקים המגיעים לקבוצה.
בבית"ר צופים בקטעי וידאו של מכבי נתניה כבר במשך מספר ימים, כולל המשחק בו הקבוצה ניצחה 3:6 בטדי. גם במשחק הזה יוסי אבוקסיס מראה לשחקניו לא מעט מחדלים וטעויות שייצרו מצבים קלים לנתניה. בבית"ר עובדים על השתחררות ממשחק הלחץ של נתניה, העברת כדורים מהירים לחלק הקדמי וריכוז במצבים נייחים. במועדון מקווים שפרד פריידיי יערוך היום ומחר אימונים מלאים ויהיה כשיר למשחק.