בעוד שהבאזז סביב מינויו הקרב של מסאי דגו למאמן במקום ברק בכר מעסיק את אנשי מכבי חיפה חיפה, בצוות הסקאוטינג והניהול המקצועי ממשיכים לתכנן את העונה הבאה כאשר אחד המועמדים לחזק את הקבוצה הוא קשרה של רד בול ניו יורק דניאל אדלמן.
הקשר ממוצא יהודי נחשב לכישרון עולה בארצות הברית' משחק במדי הקבוצה בליגת ה-MLS החזקה ובמקביל גם משמש כאחד משני הקפטנים של נבחרת ארצות הברית עד גיל 20, לזכותו תשע הופעות עד כה במדים הלאומיים ותהיה הזדמנות לראות אותו במשחקי המונדיאליטו בארגנטינה שיוצא לדרך.
אדלמן משחק בעמדת הקשר האחורי ובחיפה מנסים לצרפו ללא קשר למגעים מול לורן אברג'ל. כחלק מהמדיניות שלהם, הירוקים מנסים להחתים שחקנים צעירים ולכן שמו של הקשר האמריקאי עלה על הפרק לאחרונה ולאחר מעקב אחר ביצועיו הוחלו לנסות ולהחתימו.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
מדובר בשחקן צעיר בן 20 בלבד שהחל את דרכו בניו יורק וגדל באקדמיה שלה. אדלמן רשם העונה שבע הופעות בהרכב של הקבוצה שמדורגת במקום התשיעי אחרי 13 מחזורים בליגה שלה כאשר העונה הזו היא עונת הבכורה שלו בקבוצה הבכירה של המועדון.


