הפועל ירושלים הודיעה היום (רביעי) כי ששחקן ההגנה של הקבוצה, אלוז' יאו, חתם על חוזה לשנתיים נוספות במועדון וימשיך בעיר הבירה. השחקן בן ה-26 מחוף השנהב הגיע לירושלים לפני שנתיים כאשר הקבוצה שבה לליגת העל, ומאז הפך לאחד מעמודי התווך של הקבוצה.
יאו הינו שחקן השדה עם הכי הרבה דקות העונה בליגה, כאשר הוא מדורג במקום השני גם באיומים לשער וגם בסחיטת עבירות מבין שחקני ההגנה. בכך הוא מצטרף לשוער אדבאיו אדליי, שגם הוא האריך את חוזהו במועדון עוד לפני תום העונה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
המנהל המקצועי אלוז' יאו בירך על המהלך: "איתרנו את יאו לפני שנתיים כפוטנציאל שחמק מתחת לרדאר, והוא הפך כאן לשחקן יוצא דופן ומבוקש. אנחנו מאושרים שהצלחנו לדאוג שגם הוא ימשיך איתנו הלאה".


