מאמן חדש לעירוני קרית שמונה: אחרי שנשרה לליגה הלאומית, הקבוצה מהצפון הודיעה היום (שלישי) על מינויו של שי ברדה למאמנה החדש. ברדה מחליף בתפקיד את סלובודן דראפיץ', מי שהיה שותפו לאורך הדרך במכבי נתניה ולאחר מכן בבית"ר ירושלים.
"שמח לחתום במועדון כמו קרית שמונה. מודה לאיזי על האמון ועכשיו זה הזמן למעשים", אמר ברדה לאתר הרשמי, "אעשה כל שידרש כדי להחזיר את המועדון החשוב הזה, שזכה בכל תואר אפשרי בארץ, למקום הראוי לו. מאחל לכולנו בהצלחה".
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
כזכור, ברדה פוטר במהלך העונה החולפת ממכבי פתח תקוה לאחר שזו נקלעה למשבר ורשמה ארבעה הפסדים רצופים. בני לם החליף את ברדה בתחילת השנה והצעיד את המלאבסים לליגת העל. כעת, ברדה ינסה לעשות זאת בעונה הבאה עם הצפוניים שיעברו כמובן שינויים מאסיביים בסגל שלהם.
עירוני קרית שמונה תהיה התחנה השלישית של ברדה כמאמן ראשי לבדו, אחרי שלפני זה עמד על הקווים של הפועל נוף הגליל ומכבי פתח תקוה. בעבר ברדה עבד בשיתוף פעולה עם סלובודן דראפיץ' בבית"ר תל אביב רמלה, בית"ר ירושלים (שתי קדנציות) ומכבי נתניה. בתחילת דרכו המקצועית אימן במחלקות הנוער של הפועל כפר סבא והפועל תל אביב.