אחרי שסיימה את העונה עם תיקו מול סקציה נס ציונה, בני סכנין לא רוצה להתמהמה עם ההכנות לעונה הבאה ונחושה למנות מאמן בצורה מהירה. המועמד המוביל לתפקיד הוא סלובודן דראפיץ'. גם אלירן חודדה עדיין על הכוונת.
בכל מקרה, המאמן החדש יצטרך לקבל החלטה בנוגע למימוש האופציה על פביאן ספורקסלדה. בקבוצה היו רוצים לראות את בירם כיאל וגיא מלמד ממשיכים, אך השניים מבוקשים גם בקבוצות אחרות. גם גד עמוס צפוי לקבל הצעה לחוזה חדש אך העונה הטובה שלו הפכה אותו לשם חם בשוק.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(13+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
שחקן אותו רוצים לראות בהנהלת סכנין מגיע הוא חאתם עבד אלחמיד. הבלם שמושאל להפועל חיפה מהפועל באר שבע מחזיק בחוזה לעונה נוספת בבירת הנגב, אך בסכנין מקווים שניתן יהיה לצרפו. מי שצפוי לקבל דקות משחק משמעותיות הוא בסיל חורי הצעיר. במועדון בונים מאוד על החלוץ הצעיר. בסכנין רוצים גם שאבו דוסו ימשיך בקבוצה. דור חוגי מכוון לקבוצה גדולה יותר, אך אם לא ימצא כזו, ייעשה מאמץ להשאירו גם כן.


