אחרי שסיימה את העונה עם תיקו מול סקציה נס ציונה, בני סכנין לא רוצה להתמהמה עם ההכנות לעונה הבאה ונחושה למנות מאמן בצורה מהירה. המועמד המוביל לתפקיד הוא סלובודן דראפיץ'. גם אלירן חודדה עדיין על הכוונת.
בכל מקרה, המאמן החדש יצטרך לקבל החלטה בנוגע למימוש האופציה על פביאן ספורקסלדה. בקבוצה היו רוצים לראות את בירם כיאל וגיא מלמד ממשיכים, אך השניים מבוקשים גם בקבוצות אחרות. גם גד עמוס צפוי לקבל הצעה לחוזה חדש אך העונה הטובה שלו הפכה אותו לשם חם בשוק.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
שחקן אותו רוצים לראות בהנהלת סכנין מגיע הוא חאתם עבד אלחמיד. הבלם שמושאל להפועל חיפה מהפועל באר שבע מחזיק בחוזה לעונה נוספת בבירת הנגב, אך בסכנין מקווים שניתן יהיה לצרפו. מי שצפוי לקבל דקות משחק משמעותיות הוא בסיל חורי הצעיר. במועדון בונים מאוד על החלוץ הצעיר. בסכנין רוצים גם שאבו דוסו ימשיך בקבוצה. דור חוגי מכוון לקבוצה גדולה יותר, אך אם לא ימצא כזו, ייעשה מאמץ להשאירו גם כן.
