מכבי חיפה ומכבי תל אביב ממשיכות להאשים זו את זו בעקבות התקריות בין מחנות האוהדים אמש (שני) במשחק בין הקבוצות. כזכור, בסרטונים שפורסמו מהיציעים נראים אוהדי מכבי חיפה משליכים עשרות אבוקות לכיוון היציע שאוכלס באוהדי מכבי תל אביב, כשרק רשת החציצה שהוצבה בין היציעים מונעת פגיעות בנפש.
כעת הירוקים מפרסמים סרטונים נוספים, שלטענתם מוכיחים כי מי שהתחיל בהתגרות היו אוהדי מכבי תל אביב. "חשוב להציג את התמונה המלאה. רגע לפני שחורצים דין, כותבים כנגד צד אחד, ראוי לראות את הסרט המלא, מי התחיל ומי ירה לעבר מי", נמסר ממכבי חיפה, שהציגה סרטון (צפו בנגן למעלה) ש"מאפשר לראות בוודאות מי התחיל בזריקת האבוקות".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
כזכור, מכבי תל אביב איימה כי בעקבות האירועים, במפגש הבא בין הקבוצות לא יגיע אוהדים צהובים - אם לא תהיה הפרדה מוחלטת בין מחנות האוהדים. "לפני שמאיימים לא למשוך כרטיסים, ראוי להתעמת עם המציאות", הגיבו במכבי חיפה, שטוענים כי הונדליזם של אוהדי מכבי תל אביב ביציע הסתכם ב-170 כיסאות שנעקרו ממקומם - "שיא חדש באצטדיון".
"המשענות שרואים בתמונות נזרקו לעבר אוהדי מכבי חיפה ונבלמו על ידי הרשת. מחריד!", אמרו בחיפה.


