מנכ"ל הפועל חיפה איתי רק, דובר המועדון נועם רגב והשחקן לירן סרדל ביקרו אתמול (ראשון) את אוהד הקבוצה בן ה-16 שהוכה בסיום המשחק נגד סקציה נס ציונה בשבת האחרונה, שעה שהמתין בתחנת ההסעה מחוץ לאצטדיון סמי עופר, כאשר לטענתו של הקורבן התוקפים היו אוהדי מכבי חיפה שעשו את דרכם לאימון הירוקים בכפר גלים. הנער מחזיק בתמונות של תוקפיו והגיש תלונה במשטרה.
אנשי הקבוצה שוחחו עם האוהד והזדעזעו כאשר שמעו ממנו על הדרך בה הותקף, שהובילה לאשפוזו בבית חולים. בתום הביקור הוזמן האוהד להתארח באחד ממשחקי הפועל חיפה וסרדל העניק לו חבילה עם מוצרי מתנת המועדון.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
הבעלים יואב כץ: "לצערי, רף האלימות עולה מפעם לפעם. עצוב ומדאיג שאוהד כדורגל, במקרה הזה אוהד של הפועל חיפה, הוכה בזמן שהוא ממתין להסעה רק בגלל שמישהו לא אהב את צבע החולצה שאותה לבש. מקווה מאוד ששלטונות החוק יגיעו למי שביצע את המעשה החמור".


