לפני כשבועיים אמר הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, שהמשחקים עד סוף העונה ישמשו בין היתר כדי לבחון את השחקנים לעונה הבאה. אם לשפוט על פי האמירה הזו, נראה שבקבוצה יצטרכו עבודה רבה. אתמול האדומים-שחורים הפסידו 1:0 לסקציה נס ציונה ובקבוצה יש דאגה גדולה מהיכולת של השחקנים.
בקבוצה נפרדו אתמול מחנן ממן שרשם משחק אחרון בקריירה. ממן קיבל בימים האחרונים עידוד ואיחולים לבביים מאוהדים של קבוצות נוספות בליגה וגורמים במועדון אמרו: "חנן היה מספר אחד על המגרש בדקות ששיחק. לצד הגאווה וההתרגשות איתו, זה גם קצת מדאיג".
בקבוצה מתכננים את העונה הבאה כאשר ממן בעצמו הביע נכונות להשתלב בתפקיד ניהולי אך השאלה אם כץ אכן יאייש עמדה של מנהל מקצועי. בגזרת השחקנים הרי שהמאמן רוני לוי רוצה לצרף כמה שחקנים, בראשם בירם כיאל. גם זיו מורגן מעירוני קרית שמונה הוזכר כמועמד.
לוי יקבל השבוע החלטה לגבי מוחמד קמארה וקונסטנטינוס סוטריו. לחיפה אופציה בנוגע להארכת חוזה של השניים כאשר במקרה של הבלם הקפריסאי יצטרכו בחיפה גם לפצות את קבוצתו. מי שעשוי לעזוב הוא הקשר אלכסנדר שצ'קיץ'.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
במחזור הסיום של העונה הפועל חיפה תתארח אצל בני ריינה ביום שבת.