צ'ארון שרי ערך היום (שישי) אימון מלא וככל הנראה יעמוד לרשות מכבי חיפה במשחק נגד מכבי תל אביב ביום שני. בחיפה היו אופטימיים לגבי כשירותו של הקשר שסבל מכאבים בימים האחרונים, לאחר שהבינו שלא מדובר בפציעה ממשית. כעת לאחר שהשלים אימון, גוברות ההערכות ששרי יפתח בהרכב.
הירוקים מנסים להתעלם מרעשי הרקע סביב הקבוצה הן בנושא ברק בכר וזהות מחליפו, הן בנושא הקהל והכרטיסים למכבי תל אביב וכמובן אירועי טרנר. בחיפה מחכים לדיון המשמעתי בבית הדין של ההתאחדות וההערכה של גורמים במועדון היא שחלק מהשחקנים יעמדו לדין משמעתי פנימי ויספגו עונש קשה.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(2+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 142
19:00

אודינזה

גנואה
נואה ניצחה את אודינזה בבית בעונה שעברה ולמעשה השלימה ניצחון שלישי ברציפות עליה. לאודינזה ניצחון בודד בתשעת הקודמים בין הקבוצות.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
בחיפה כאמור רוצים להתעלם מכל זה עד אחרי המשחק מול מכבי תל אביב. "ההפסד בבאר שבע פתח את הסיפור", קבע שחקן בקבוצה, "המשימה שלנו עכשיו היא אחת: לנצח את מכבי תל אביב - כי הפסד חלילה יכניס אותנו ללחץ ענק".עבדולאי סק המושעה ייעדר כמובן כשדילן בטובינסיקה יפתח על חשבונו. ברק בכר עדיין לא גיבש הרכב ודאי לקראת המשחק ונראה שההתלבטויות העיקריות הן בין דין דוד לפרנזי פיירו בחוד, וכן אם להכניס את דיא סבע להרכב על חשבון אחד הקשרים.


