הערעור שהגישה בית"ר ירושלים התקבל היום (חמישי) חלקית בבית הדין של ההאחדות לכדורגל. הפחתת שלוש הנקודות אמנם נותרה בעינה והמשמעות היא שמאזן הקבוצה בטבלת ליגת העל לא ישתנה, אבל ברק אברמוב יתנחם בכך שבוטל הקנס שהושת על המועדון בגובה 50 אלף שקל, בנוסף העונש על תנאי שלפיו יופחחו שלוש נקודות על תנאי למשך שנה יומתק לשתי נקודות למשך שנה וכן הוחלט להפחית את עונש הרדיוס משלושה משחקים לשניים בלבד.
כזכור, בית"ר ירושלים נענשה בחומרה בעקבות ירידת מאות אוהדים לכר הדשא במהלך המשחק נגד בני סכנין שנערך באצטדיון בפתח תקוה. אותם אוהדים אמנם לא נכנסו לתחומי המשחק, אבל כן ירדו לכר הדשא וחזרו ליציעים לאחר בקשת שחקני הקבוצה והיו"ר אברמוב שירד גם כן לכר הדשא כדי לדבר עם האוהדים ולהרגיע את הרוחות.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
לפי פסק הדין בתום הערעור, התרשמה ההתאחדות לכדורגל שיש לבטל את הקנס הגבוה לנוכח מאמצי המועדון ובראשם של היו"ר אברמוב שבזכות פעולותיו להרגעת הרוחות איפשר את המשך קיום המשחק. בבית הדין הסכימו שיש מקום לענישה הדרגתית ומבוקרת על אף הרצון להחמיר בענישה לנוכח "ההקצנה הבולטת באלימות ובהתנהגות קהל במגרשים", ועל כן נעשתה הקלה במידה מה בעונשים שהוטלו תחילה.
באשר לבני סכנין שערערה גם כן בעקבות קנס בסך 35 אלף שקלים שספגה ועונש על תנאי לשנה של הפחיתת שלוש נקודות ליגה בכל מקרה של הרשעה חוזרת בעבירה של התפרעות אוהדים, הוחלט להמתיק את העונש על תנאי לנקודה אחת בלבד בכל מקרה של התפרעות אוהדים הכוללת הפעלת אמצעים פירוטכניים, אולם יתר חלקי העונש יוותרו בעינם.