חלוץ הפועל תל אביב, אלן אוז'בולט שנעדר ממשחקה האחרון של הקבוצה שהפסידה באצטדיון בלומפילד 2:1 לבני ריינה, נמצא בספק גדול גם למשחק הקרוב נגד בני סכנין ביום ראשון (20:15, ספורט4). החלוץ מתאמן חלקית, אך עדיין חש כאבים בברך ואם לא יהיה שינוי משמעותי ב-48 שעות הקרובות, הוא לא ייקח חלק במשחק. מי שבוודאות ייעדר הוא אל ים קנצפולסקי.
דן איינבינדר הסביר כי הם מודעים לסכנת הירידה: "אחרי המשחק מול ריינה הבנו כמה המצב שלנו קשה. זה בידיים וברגליים שלנו. מבינים את חשיבות המשחק עבור המועדון והקהל, מצפים שיבוא ויתמוך כמו שהוא עושה תמיד כל הדרך. כולנו מרוכזים במטרה להישאר בליגה כמה שיותר מהר וכמה שיותר מוקדם".
חיים סילבס הוסיף ועדכן על מצב הפצועים בסגל: "מודעים לחשיבות המשחק. רוצים לשים מאחורינו את סיטואציית הסיכון לירידה. קנצפולסקי ורווה אסייג עדיין פצועים. גם אוז'בולט עדיין לא כשיר, נראה שהוא רחוק מלחזור עוד. מי שיהיה יעלה ויילחם".
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(2.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
רגיל (3) 297
22:00

ארסנל

קריסטל פאלאס
רבע גמר גביע הליגה; ארסנל מגיעה כפייבוריטית ברורה, בעוד פאלאס מתקשה העונה ומגיעה אחרי תקופה פחות טובה. למרות שארסנל צפויה לעלות עם הרכב רוטציוני, העומק והביתיות באמירויות אמורים להספיק לה.
במועדון דרוכים לקראת המשחק, אך לפני כן מחזיקים אצבעות לכך שקרית שמונה לא תנצח את בני ריינה מחר. במועדון הודו כי "אי אפשר שלא להסתכל על קרית שמונה, אם היא לא תנצח זה ייתן לנו המון שקט לקראת סכנין, אנחנו רק רוצים לגמור כבר עם עונת הסיוט הזאת".
יש מעט יותר מחודש לעידן הניסנובים בהפועל תל אביב, אך המתיחות בין ההנהלה הנוכחית לזאת הישנה בנוגע לאחריות לכיסוי הגירעון ותשלום המשכורות הקרובות לא נותנת מנוח למועדון. גם בשיחות שנערכו השבוע, האפשרות למכור את אל ים קנצפולסקי ו\או הישאם לאיוס עלו שוב, אולם נכון לשלב זה גם ההצעות האטרקטיביות שהיו עבור השניים ירדו מהפרק.


