ערוץ הטלוויזיה הפופולארי בספרד "מוביסטאר פלוס", מכין סרט דקומנטרי על חייו ועל הקריירה הספורטיבית של שופט הכדורגל הישראלי בדימוס אברהם קליין. קליין, ששפט בשלושה מונדיאלים - 1970 במקסיקו, 1978 בארגנטינה ו-1982 בספרד, היה אורח אישי של נשיא פיפ"א ג'אני אינפנטינו במונדיאל האחרון בקטאר.
ערוץ מוביסטאר שלח לארץ צוות טלוויזיה, שמנה ארבעה נציגים - הבמאי לאלו, הצלמים רמון ודיוויד והמפיקה באלן. הספרדים שהו בארץ שבוע צילמו את קליין בלוקיישנים שונים בארץ, תוך שהוא מספר על הקריירה הספורטיבית שלו ועל חייו. הצילומים נערכו באצטדיון סמי עופר, שם התראיין גם סגן מנהל האיצטדיון רועי מלכא, שסיפר שעוד כילד צפה בטלוויזיה במשחקים שאברהם שפט.
במועדון הספורט גלי חיפה, בו אברהם שוחה מדי יום, התראיין מנהל המועדון פרי גרופר, שהיה שחקן כדורגל בעבר וגם אותו אברהם שפט. הצוות ליווה את אברהם וצילם במוזיאון לוחמי הגטאות, שם סיפר אברהם על ילדותו בעת הכיבוש הנאצי את העיר טימישוארה ברומניה בה נולד. בקיבוץ שער העמקים צולמו קטעים מתקופת עלייתו של אברהם ארצה בהיותו בן 14, במסגרת עליית הנוער שנקלטה בקיבוצים. מוזיאון לוחמי הגטאות והעיר עכו. עוד צולם מפגש משפחתי של אברהם עם כל משפחתו כולל חמש נכדותיו ועם בנו עמית קליין שהיה גם שופט בינלאומי.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
הצוות צילם והקליט שיחה מרתקת שהתקיימה בסקייפ בין אברהם וחברו הטוב, השופט הברזילאי ארנלדו קואלו, ששפט הגמר במונדיאל 1982, בו שימש קליין כקוון. הסרט הדוקומנטרי, המתחיל מילדותו של קליין בעיר טימישוארה ועד לחייו הבוגרים בחיפה, וסוקר את כל המשחקים החשובים בהם שפט, כולל המשחקים ברזיל-אנגליה במונדיאל 1970 ואיטליה-ברזיל במונדיאל 1982, ישודר בחודש ספטמבר באפיק הספורט של תחנת מוביסטאר פלוס, בקטגוריה הנקראת "גיבורי ספורט".