דאגה גדולה בעירוני קרית שמונה מהמצב של הקבוצה בתחתית הליגה. הקבוצה של סלובודן דראפיץ' רצתה להמשיך ביכולת הטובה מהמשחקים האחרונים גם מול הפועל חיפה, אך הציגה את אחד מהמשחקים החלשים שלה העונה וסיימה בתיקו, מה ששמר על פער שלוש נקודות מחוף מבטחים.
"המצב לא פשוט, כלום לו הולך ויש קארמה רעה", אמר שחקן בקבוצה, "קרו פה הרבה דברים העונה שאסור היה שיקרו ואנחנו משלמים על זה. נעשה הכל כדי להישאר ליגה אבל ברור שהמצב לא טוב".
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(10.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בקבוצה יודעים שירידת ליגה משמעותה מכה קשה מאוד עבור המועדון וספק אם הבעלים איזי שרצקי יעמיד במצב כזה קבוצה שתתמודד על עלייה מחודשת או אם בכלל יישאר במועדון. "ההרכב במחצית הראשונה זה היה הרכב לשחק על משטח יבש", אמר סלובודן דראפיץ', "ההרכב היה נמוך. רצינו להניע כדור אבל זה לא הלך. במחצית השנייה שינינו מערך ונראינו יותר טוב. רצינו לנצח את המשחק אבל גם יכולנו להפסיד. אנחנו עם נקודה אחת ועדיין בחיים וצריך להסתכל על המשחק הבא".


