מנכ"ל הפועל תל אביב, לירן מוכתר, הגיש הבוקר (שבת) מכתב רשמי למשטרת ישראל עם העתקים למנהלת הליגות וההתאחדות לכדורגל, במטרה לשנות את החלטת המשטרה על איסור ציוד עידוד למשחק הערב בטדי נגד בית"ר ירושלים (19:30, ספורט4).
מהפועל תל אביב נמסר כי "משטרת מרחב ירושלים אסרה על הכנסת ציוד עידוד מכל סוג שהוא, לרבות תופים ושלטי גדר, זאת על אף שאינם מהווים סכנה ממשית וניתנים לבדיקה בקלות. אנו מקווים שעד פתיחת המשחק החלטה זו תשתנה והכנסת הציוד תתאפשר".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
למעשה, ההחלטה קשורה גם למתיחות בין הקהלים מאז השריפה בחודורוב לפני שבועיים וכמו כן האבוקות שהושלכו למגרש מצד האוהדים האדומים. כזכור, האדומים ניצחו 1:3 בטדי לפני שבועיים, מה שחיסל למעשה את סיכוייה של בית"ר לסיים בפלייאוף העליון. הישאם לאיוס צפוי לפתוח הערב לראשונה מאז חזר מפציעה.