הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות לכדורגל תקיים מחר (רביעי) פגישת זום עם קבוצת הרכישה האמריקאית של הפועל תל אביב, דייויד מיינצברג. אחרי השיחה אמורה להתקבל החלטה האם לאשר את העברת הזכויות מהבעלים הנוכחיים של המועדון: האחים ניסנוב, זאב גרינברג ובועז תושב.
כבר מספר שבועות בהתאחדות עורכים בדיקות, דורשים מסמכים ומבקשים תשובות בנוגע להון של המשקיעים. הדברים נבדקים בקפידה יחסית: כשירות הרוכשים, תעודות יושר ופרודצורות נוספות - והכול מצביע על כך שהוועדה תאשר את העברת הזכויות.
הלילה עברו כ-2 מיליון דולר מהאמריקאים לחשבון נאמנות כמתחייב בהסכם המכירה. דייויד מיינצברג הגיע למתחם חודורוב וממשיך בפגישות וקידום תהליכים לקראת הכניסה ביוני, כאשר במועדון מעריכים כי לקבוצה יצטרפו מספר משקיעים ישראלים שלקחו צעד אחורה בעידן האחים ניסנוב.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
בהפועל תל אביב מקווים שבמקביל להתקדמות עסקת הרכישה, הקבוצה תצליח להישאר בליגה ותשחק בעונה הבאה - הראשונה בעידן החדש - בליגת העל.


