סלובודן דראפיץ' צפוי לחזור היום (שני) מחופשה פרטית ולחתום בעירוני קרית שמונה, שבה הוא יחליף את ניר ברקוביץ' שפוטר. המאמן קיצר את החופשה לאחר שסיכם את תנאיו במועדון הצפוני והוא יחזור לקדנציה שנייה במועדון אותו עזב בתום העונה שעברה.
דראפיץ' יעביר ביום שלישי את אימון הבכורה שלו ובקרית שמונה משוכנעים שהוא להשאיר אותם בליגה: "בפעם הקודמת שסלובו הגיע המצב היה גרוע בהרבה", אמר גורם במועדון, "עכשיו אנחנו אמנם מתחת לקו האדום, אבל הכול עוד צמוד. אין ספק שהוא האדם הנכון".
החוזה של דראפיץ' יהיה לעונה וחצי, אבל הוא יכלול סעיף לפיו אם איזי שרצקי יעזוב את המועדון בתום העונה כפי שהוא מאיים לעשות, המאמן יזכה לפיצוי חלקי והחוזה לעונה הבאה לא יהיה תקף. שרצקי כזכור הצהיר שלא ימשיך בעונה הבאה בעיקר בשל דרישת רשות המיסים לתשלום סכום גבוה במיוחד וזאת לאור העובדה שרשות המיסים טוענת שהמועדון ניצל הטבות מיסים על שחקנים שכתובתם לא היתה בקרית שמונה, למרות שלאורך השנים התעקש שרצקי שהשחקנים וצוותי האימון יגורו בעיר.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
המשחק הראשון של דראפיץ' על הקווים יהיה נגד לא אחרת מאשר קבוצתו עד לפני כמה שבועות, הפועל תל אביב. השתיים ישחקו אחת נגד השנייה במשחק תחתית שיפתח את המחזור ה-23 (15:00, ספורט3)