שחקני בני סכנין והפועל באר שבע יעלו הערב (רביעי, 19:45) למשחק באצטדיון דוחא כשהם עונדים סרטים שחורים, כהזדהות עם נפגעי רעידת האדמה הקשה בטורקיה.
אחרי קבלת האישור ממנהלת הליגות, בסכנין כתבו כי "אסון טבע כבד פקד אזרחים באזור. העולם כאב את מכאובם של הנפגעים. שחקני המועדון יענדו סרט שחור בזמן המשחק מול הפועל באר שבע היום בדוחה, וזאת כאות הזדהות עם מכאובם הקשה של האזרחים הנפגעים וכמסר אנושי עולמי. נושאים תפילותנו לבורא עולם להשכין שלום וביטחון על בריותיו".
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
המאמן קובי רפואה ימשיך כמעט עם אותו הרכב שפתח מול מכבי תל אביב למעט השינוי הכפוי לאור הרחקתו של בירם כיאל, במשחק שנדחה ביומיים בשל הסערה. "בשורה התחתונה אנחנו במומנטום טוב ורוצים לנצח אצלנו בבית", אמר שחקן בקבוצה, "נכון שבאר שבע היא אחת משלוש הקבוצות הכי טובות בליגה אבל אם לא ננצח כנראה שכבר לא נהיה בפלייאוף העליון השנה".


