שחקני בני סכנין והפועל באר שבע יעלו הערב (רביעי, 19:45) למשחק באצטדיון דוחא כשהם עונדים סרטים שחורים, כהזדהות עם נפגעי רעידת האדמה הקשה בטורקיה.
אחרי קבלת האישור ממנהלת הליגות, בסכנין כתבו כי "אסון טבע כבד פקד אזרחים באזור. העולם כאב את מכאובם של הנפגעים. שחקני המועדון יענדו סרט שחור בזמן המשחק מול הפועל באר שבע היום בדוחה, וזאת כאות הזדהות עם מכאובם הקשה של האזרחים הנפגעים וכמסר אנושי עולמי. נושאים תפילותנו לבורא עולם להשכין שלום וביטחון על בריותיו".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
המאמן קובי רפואה ימשיך כמעט עם אותו הרכב שפתח מול מכבי תל אביב למעט השינוי הכפוי לאור הרחקתו של בירם כיאל, במשחק שנדחה ביומיים בשל הסערה. "בשורה התחתונה אנחנו במומנטום טוב ורוצים לנצח אצלנו בבית", אמר שחקן בקבוצה, "נכון שבאר שבע היא אחת משלוש הקבוצות הכי טובות בליגה אבל אם לא ננצח כנראה שכבר לא נהיה בפלייאוף העליון השנה".


