קשרה של הפועל חיפה לירן סרדל ינסה לחזור לאימונים על מנת להיות כשיר למשחק בשבת נגד סקציה נס ציונה. סרדל בספק גדול למשחק, עדיין אך בחיפה יש אופטימיות זהירה שהוא יהיה בסגל. לעומתו מי שלא צפוי להיות בסגל למשחק הוא גל אראל שגם נמצא בשלבי חזרה, אך ההערכה היא שהוא לא יהיה כשיר לעמוד לרשותו של רוני לוי ביום שבת.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בנוסף לאראל גם דניס פוליאקוב לא יהיה כשיר למשחק וההערכה היא שחאתם עבד אלחמיד ייכנס להרכב על חשבונו. בחיפה מבינים שהמשחק מול סקציה נס ציונה הוא ככל הנראה משחק ההזדמנות האחרונה להשאיר לעצמם סיכוי למקום בפלייאוף העליון.
"אם לא ננצח את נס ציונה כבר לא נוכל להיות בפלייאוף העליון", אמר שחקן בקבוצה, "יש לנו עכשיו חמישה משחקים שכל אחד מהם הוא סוג של משחק נוק אאוט".