הפועל תל אביב צועדת לעבר עידן חדש. קבוצת הרוכשים האמריקאים שמתעתדת להפוך לבעלי המועדון, הודיעה היום (שישי) לבעלות הנוכחית על כוונתה להמשיך להתקדם לקראת השלמת העסקה. קבוצת הרכישה ערכה בדיקת נאותות לקראת הרכישה, שעל פי עורכי דינם עברה בהצלחה.
השלב האחרון של התהליך - מעבר ואישור נספחים להסכם - צפוי להסתיים בחודש בקרוב. על פי ההערכות, בתחילת חודש מרץ העסקה תושלם סופית ורשמית, והקבוצה תעבור לידיים חדשות.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
קבוצת הרכישה נשענת על חברת TAFP, קונסורציום בארצות הברית שהוקם על ידי דייויד מינצברג, מייקל מינצברג ושותפיהם העסקיים. זו תהיה ההשקעה השנייה בכדורגל של הקבוצה, לאחר שרכשה נתח בפליימות' האנגלית ב-2022.


