אחרי שחתם היום (רביעי) במשרדיו של הבעלים של מכבי חיפה באמצעות סוכניו, גלעד קצב ואדם קידן, על חוזה במכבי חיפה לשנתיים וחצי ועם אופציה לשנתיים נוספות, חתמו בחיפה עם הפועל ירושלים רשמית והודיעו על ההצטרפות של נאור.
נאור, בן 23, העפיל לליגת העל עם קבוצתו הקודמת, שיחק עימה בשנה וחצי האחרונות בליגה הבכירה ושימש גם כקפטן הקבוצה. לנאור יש שני שערים בלמעלה מ-40 הופעות בליגת העל. הוא משתייך לסגל נבחרת ישראל ואף רשם הופעה אחת במדים הלאומיים. נאור ילבש את החולצה מספר 18 ויצטרף לאימונים עם הקבוצה כבר מחר בבוקר.
נאור אמר לאתר הרשמי של חיפה לאחר החתימה: "אני מאושר ומתרגש להגיע למועדון מוביל. זה המקום להודות להפועל ירושלים, מועדון שהעניק לי כל כך הרבה, על ההזדמנות, התמיכה, החוויות המדהימות וכמובן לקהל הנפלא. כעת הפנים שלי להצלחה ולהשגת המטרות עם מכבי חיפה. מצפה כבר למשחק הראשון בסמי עופר עם הקהל האדיר".
המנהל המקצועי של המועדון, גל אלברמן, אמר לאתר הרשמי: "שמחים מאוד על הצטרפותו של גוני. עקבנו בשנים האחרונות אחרי ההתפתחות שלו ואנו רואים בו שחקן שיכול לתרום מקצועית וחברתית, בטווח הקצר ובוודאי שבטווח הארוך. חשוב לומר שלצד היכולת על המגרש, מדובר בשחקן עם אישיות שתוסיף לנו בחדר ההלבשה. אנו מאחלים לגוני הצלחה מרובה בדרכו החדשה בירוק, בתקווה שירגיש בבית מהר ככל האפשר".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
גם אביאל זרגרי שכזכור מתאמן עם חיפה מעל לשבוע צפוי להישאר בקבוצה עד סוף העונה. בחיפה מרוצים מהרמה שזרגרי מפגין ולמרות שהחלטה סופית לגביו תתקבל בימים הקרובים, גורמים במועדון סיפרו שהנטייה היא לרשום אותו בסגל למשחקים ולהשאירו בקבוצה עד סוף העונה לכל הפחות.