בית"ר ירושלים והפועל תל אביב מנהלות מגעים עם המגן הרוסי גריגורי מורוזוב, לו שורשים יהודיים. מורוזוב בן ה-28 משחק בצלייה הסלובנית והעלויות שלו לא נחשבות לגבוהות. אם יתברר שהוא יכול לקבל דרכון ישראלי במהירות, הוא עשוי להצטרף לאחת מהן.
מורוזוב משחק בשתי עמדות המגן (ימין ושמאל) והוא הגיע לצלייה מדינמו מוסקבה בפברואר 2022. הוא גדל באקדמיה של דינמו ורשם 119 הופעות בקבוצה הבוגרת בכל המסגרות, לפני שהושאל לקבוצת אופה בעונת 2020/21. לאחר מכן חזר לדינמו מוסקבה ונשלח לקבוצת המילואים, ולפני שנה כאמור עבר לצלייה.
חשוב לציין שחלון ההעברות בישראל ייסגר באמצע השבוע הבא ולא בטוח שמורוזוב יספיק להסדיר את כל ענייניו שקשורים בקבלת דרכון ובשחרור מקבוצתו הסלובנית. אם העניינים הביורוקרטיים יעברו באופן חלק, ייתכן מאוד שהוא יגיע לישראל בקרוב.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
מלבד המגעים עם מורוזוב, בית"ר ירושלים הגישה הצעות לשני שוערים, אחד מהם הוא לזאר קופטאדזה הגאורגי. ב-48 שעות הקרובות תתקבל החלטה סופית לגביו. קופטאדזה בן ה-26, 1.95 מטר, לא שיחק מאז הקיץ, אז סיים את חוזהו בדינמו באטומי. יש לו שתי הופעות בנבחרת גאורגיה והוא זכה בשתי אליפויות מקומיות. בעבר הוא שיחק גם חצי עונה בליגה של לוקסמבורג.
