הפועל חדרה זועמת על בית"ר ירושלים בטענה כי במועדון מהבירה לא משחררים את החלוץ סתיו נחמני, שמעברו לקבוצה של אסף נימני סוכם בין הצדדים. הבוקר (שישי) הוציאה חדרה הודעה תקיפה נגד התנהלותה של בית"ר.
"נדהמנו אתמול לגלות עד כמה מסובכת יכולה להיות פעולה כל כך פשוטה כמו חתימה דיגיטלית מכל טלפון נייד על שחרור של שחקן בפורטל ההתאחדות לכדורגל. מועדון 'פאר' כמו בית"ר ירושלים מתקשה לשחרר שחקן", עקצו בחדרה, "לא עונים לטלפונים. לא רואים הודעות. התעלמות מכוונת ומדאיגה שכולה כוונת תחילה אחת גדולה. המטרה: למנוע משחקן ששירת את המועדון שלהם נאמנה לשחק בשבת הקרובה במדי הפועל חדרה".
במועדון המשיכו: "אותה בית"ר ירושלים, שהתרעמה נגד החלטות בית הדין של ההתאחדות ודיברה על הפגיעה בקהל האוהדים, מתנהגת כמו המועדון הכי קטן שיש ועושה בכוונה על מנת לפגוע בקבוצה אחרת, ובעיקר - ואנו שוב חוזרים על זה - בשחקן שרק ביום שני האחרון עוד לבש את חולצת המשחק שלה!".
בחדרה הוסיפו: "מעניין אם מנכ"ל בית"ר וחבר מרעיו היו מרשים לעצמם התנהגות מהסוג הזה מול מועדונים כמו מכבי חיפה או מכבי תל אביב. אבל הרי מדובר בסך הכל בחדרה. אז מה הבעיה? אז מה אם סתיו נחמני, שרק לפני ארבעה ימים עוד לבש את סמל המנורה, כבר חולם על הבכורה בקבוצה החדשה שלו? לא יקרה לו כלום אם ימתין שבוע נוסף. הפועל חדרה, מיומה הראשון בליגת העל, נותנת כבוד לכל הקבוצות והשחקנים. התנהגות מהסוג הזה בזויה וראויה לכל גינוי. צר לנו עבור סתיו שייאלץ להמתין שבוע נוסף למשחק הראשון שלו איתנו, כואב לנו עבור האוהדים שלנו שקיוו לראות רכש חדש בשבת וייאלצו להמתין שבוע נוסף. יחד עם זאת, הופעת הבכורה של נחמני במדי חדרה תהיה בשבת הבאה מול בית"ר ירושלים בטדי, ואנו משוכנעים כי זו אכן תהיה הופעת בכורה חלומית".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
בבית"ר ירושלים, מצדם, טוענים כי נחמני לא הגיע לאימונים תחת יוסי אבוקסיס כבר מיום שלישי ואינו חלק מהקבוצה, אולם חדרה נזכרה בסוגייה כמה שעות לפני הדדליין לרישום ביום חמישי, ולא היה אצלה מי שיעבוד מול בית"ר.


