בית"ר ירושלים מקווה לשוב למסלול הניצחונות אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות, מול הפועל ירושלים ומכבי תל אביב ששתיהן הצליחו לשוב מפיגור עם שערי שוויון דרמטי. בשבת יתארחו יוסי אבוקסיס ושחקניו אצל מכבי בני ריינה (19:30, ספורט4), שסופרת שישה משחקים רצופים בכל המסגרות ללא ניצחון והידרדרה למקום האחרון.
במסיבת העיתונאים אמר המאמן יוסי אבוקסיס על המשחק האחרון מול מכבי תל אביב: "לא יצאתי מרוצה מהמשחק מול מכבי תל אביב. זו קבוצה באיכות מטורפת, אפילו כשהם בעשרה שחקנים זו קבוצה חזקה. אם היינו משחקים יותר בחוכמה ולא משאירים אותם כל כך הרבה לבד במצבים נייחים, היינו מנצחים. אנחנו עובדים על זה ומקווה שמעכשיו נדע ליישם את זה. הבאנו לפה בלם ומתקנים. לפעמים מנסים לתקן על ידי הסבר ולפעמים על ידי הבאה של שחקנים".
על סרגיי בורודין הבלם החדש: "הוא עדיין לא בכושר משחק. אנחנו לא נמהר אותו ונכין אותו בהתאם כדי שלא ייפצע".
על עונש הרדיוס ללא קהל: "אני חושב שמחמירים עם בית"ר. ההחלטה הזו היא קטסטרופה והמועדון יערער על זה. לא יכול להיות שיהיה דין לבית"ר ודין אחר לקבוצות אחרות. לתת עונש כזו לקבוצה עם אלפי מנויים ולשים את האוהדים בבית זה לא לעניין. העונש הזה הורס את הכדורגל ואסור שישתמשו בעונש הזה בכל הקבוצות".
על אדוארדו גררו: "לפעמים שחקנים לא משתלבים בקבוצות מסויימות. ראינו שאין חיבור וזה המצב במקרה הזה גם".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
אגב, במשחק ביום שני נגד מכבי תל אביב ספג אספרייה את הכרטיס הצהוב הרביעי שלו העונה, כך שאם יספוג צהוב גם בשבת בנוף הגליל, הוא ייעדר מהמשחק הראשון נגד הפועל עפולה בגביע המדינה. בדומה לאספרייה, גם שועה עם ארבעה כרטיסים צהובים.


