הפועל תל אביב ממשיכה לנסות לחזור למסלול ואחרי המינוי של חיים סילבס כמאמן, היום (רביעי) הודיעו האדומים גם על מינוי עוזרו של סילבס - דושאן מאטוביץ'.
שחקן העבר שעבד עם סילבס בבני סכנין החל מהעונה שעברה ויחד הם הובילו את הקבוצה לפלייאוף העליון, נשאר בבני סכנין גם אחרי פיטורי סילבס בעונה זו, אך מאז הגעת קובי רפואה מעמדו דעך והוא החליט להיענות להצעת סילבס להתאחד בהפועל תל אביב.
סילבס אמר על הגעת מאטוביץ': "אני מעריך מאוד את דושאן ושמח שהוא מצטרף למיכאל ולשאר הצוות. יש לנו הרבה עבודה ביחד ודושאן הוא איש מקצוע מצוין שיכול לעזור לנו בהמשך המשימות שלנו. מאחל לכולנו הצלחה רבה"
במועדון נערכים גם לשינויים המקצועיים על המגרש. אמיליוס זובאס, שחתם אתמול בקבוצה, יעבור היום בבקרה וצפוי לעמוד בשער הקבוצה מול הפועל ירושלים בשבת. חוזהו של סטפן מרינוביץ' יותר או שהוא יוקפא בהמשך. 
זובאס הוצע להפועל תל אביב ובית"ר ירושלים כבר לפני חודש, אך דראפיץ' ואבוקסיס בחרו שלא לצרפו בשל העובדה שהוא כמעט שלא שיחק בשנה וחצי האחרונות, אך במצוקה בה נמצאת הפועל תל אביב סילבס החליט ללכת על הליטאי, שהוכיח את עצמו בעבר בבני יהודה. הקרואטי הרוויה איליץ' עדיין לא נרשם ויעשה זאת רק לאחר שאחד הזרים ישוחרר או יוקפא.
שחקן נוסף שבכל מקרה לא ישותף בשבת הוא אנטואן קונטה, אשר נפצע בשריר הירך האחורי במשחק מול נס ציונה. בעקבות הפציעה שמשביתה אותו כרגע ולבקשתו בעקבות סיבות אישיות, קיבל קונטה אישור להמריא למולדתו והוא ישוב ארצה ביום ראשון וימשיך בהליך השיקום.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על אף שקבוצת הרכישה האמריקאית יכולה להודיע עד החודש הבא באם היא לוקחת את המועדון, לחצים גדולים מופעלים עליה להודיע בהקדם, אולי כבר בימים הקרובים. התנאי לפיו תעביר הקבוצה כ-2 מיליון דולר לא השתנה, והוא בכל מקרה יעבור עד ה-16 לפברואר.
בסיור אתמול התרשמו האמריקאים מהמתקנים, אך דיברו על החובה לשפר ולפתח את המועדון בכל תחום אפשרי, כאשר נושא המרצ'נדייז בראש מעייניהם, כשהם מאמינים שעם ניהול ושיווק נכון הם יכולים להגדיל את ההכנסות ממכירת מוצרים בצורה מהותית. 
בכל מקרה, גם לאחר שיודיעו על רכישה, האמריקאים ייכנסו רק ביוני ועד אז תנסה הקבוצה לשרוד בליגת העל. סילבס מעוניין לצרף לפחות עוד שני שחקנים - בלם ושחקן כנף , כשגם קשר אחורי על הפרק.



