ערן זהבי היה ונשאר החלוץ למשימות מיוחדות. כשהמצב גרוע נשואים המבטים לעברו, בהיותו המבקיע האולטימטיבי שיש למכבי תל-אביב להציע.
החוכמה הגדולה היא להבקיע בשעת מצוקה, ואמש (ב) זהבי נגח פעמיים לרשת בית"ר והציל לקבוצתו נקודה. מי יודע, אולי זו גם תהיה הנקודה שבכל זאת תשאיר אותה בריצה לאליפות הליגה.
מיוחדותו של ערן היא ביכולתו להגיע למקום הנכון, שממנו בועטים או נוגחים לעבר השער. תכונה מולדת, שהיא בלתי נגמרת, בלא כל קשר לגיל.
יוסי אבוקסיס. רק לפני ימים אחדים דיבר מאמן בית"ר ירושלים על כך שצריך לזכות בנקודות גם מול הקבוצות הגדולות שבליגה. אין להמעיט מזכייה בת נקודה אחת מול מכבי תל-אביב, וזאת למרות שיוסי ירד מכר הדשא בטדי מאוכזב מהתיקו. להוביל פעמיים מול מכבי תל-אביב, שהייתה בעשרה שחקנים, ולשמוט פעמיים את היתרון, זו כמובן אכזבה. מצד שני, אבוקסיס ושחקניו מצויים סוף סוף בחלקה העליון של הטבלה והם בקו השתפרות בולט וברור. אני בטוח שלאחרונה נגולה אבן כבדה מליבו.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
אייטור קראנקה. בכדורגל צריך גם מזל. לאחר ניצחון בשבוע שעבר, דווקא בירושלים, הוא נאלץ לתמרן דקות רבות בעשרה שחקנים, ולמצוא פיתרונות בגלל הרחקת בלמו דריק לוקאסן.
לזכותו יאמר שהשינויים בהרכב שביצע תוך כדי מהלך המשחק היו נכונים ומדויקים. לא באשמתו שמטה מכבי תל-אביב שתי נקודות במשחקה מול בית"ר. עכשיו יש לו, למאמן הספרדי, שבוע ימים כדי להתכונן לקרב הטיטאנים נגד מכבי חיפה.
קראנקה עדיין בשלב היכרות עם השחקנים וראוי לתת לו את הזמן. ככה זה כשמאמן עולה על רכבת המצויה כבר בנסיעה.


