לחץ גדול בבני סכנין אחרי ההפסד אתמול (שבת) 2:1 להפועל חיפה. בתחילת העונה הציבו במועדון את המקום הרביעי כמטרה, אך כעת המבט הוא לעבר התחתית. "אין ספק שאנחנו בתקופה נוראית", אמר שחקן בקבוצה "שום דבר לא הולך לנו. אם לא נתעורר נפסיד את העונה הזו וחבל כי יש לנו סגל לפלייאוף העליון בוודאות".
בסכנין ציפו שחילופי המאמנים יביאו לשינוי משמעותי במומנטום, אך צברו נקודה אחת מ-9 אפשריות תחת קובי רפואה. גם בקרב הקהל איבדו סבלנות וכ-1,500 האוהדים שהגיעו אתמול, ליוו את הקבוצה בשריקות בוז בלא מעט מקרים במהלך המשחק.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
בסכנין ינסו להתחזק בחלון ההעברות הנוכחי כאשר בקבוצה רוצים לפחות שלושה שחקנים חדשים. ז'רמי לובובאדיו יעזוב את הקבוצה, ייתכן שלקבוצה מהליגה הלאומית, ובסכנין מתלבטים האם לשחרר זר נוסף כדי לנסות לצרף שני אחרים.
מלבד העניינים המקצועיים, האוהדים טענו שחלוצה של הפועל חיפה, מוחמד קמארה, התגרה בהם במהלך המשחק. קמארה עצמו טען לנהמות כלפיו. לפני השריקה לפתיחת המחצית השנייה לקח השופט אוראל גרינפלד את קמארה, סימן לו שראה שהתגרה בקהל והזהיר אותו.


