לחץ גדול בבני סכנין אחרי ההפסד אתמול (שבת) 2:1 להפועל חיפה. בתחילת העונה הציבו במועדון את המקום הרביעי כמטרה, אך כעת המבט הוא לעבר התחתית. "אין ספק שאנחנו בתקופה נוראית", אמר שחקן בקבוצה "שום דבר לא הולך לנו. אם לא נתעורר נפסיד את העונה הזו וחבל כי יש לנו סגל לפלייאוף העליון בוודאות".
בסכנין ציפו שחילופי המאמנים יביאו לשינוי משמעותי במומנטום, אך צברו נקודה אחת מ-9 אפשריות תחת קובי רפואה. גם בקרב הקהל איבדו סבלנות וכ-1,500 האוהדים שהגיעו אתמול, ליוו את הקבוצה בשריקות בוז בלא מעט מקרים במהלך המשחק.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בסכנין ינסו להתחזק בחלון ההעברות הנוכחי כאשר בקבוצה רוצים לפחות שלושה שחקנים חדשים. ז'רמי לובובאדיו יעזוב את הקבוצה, ייתכן שלקבוצה מהליגה הלאומית, ובסכנין מתלבטים האם לשחרר זר נוסף כדי לנסות לצרף שני אחרים.
מלבד העניינים המקצועיים, האוהדים טענו שחלוצה של הפועל חיפה, מוחמד קמארה, התגרה בהם במהלך המשחק. קמארה עצמו טען לנהמות כלפיו. לפני השריקה לפתיחת המחצית השנייה לקח השופט אוראל גרינפלד את קמארה, סימן לו שראה שהתגרה בקהל והזהיר אותו.
